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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Café. |
Data corrente: |
14/05/2012 |
Data da última atualização: |
14/05/2012 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
GUARÇONI, R. C.; FERRAO, M. A. G.; FONSECA, A. F. A. da; VOLPI, P. S.; FERRÃO, R. G.; MAURI, A. L.; A JÚNIOR, S.; MARQUES, R. |
Afiliação: |
ROGERIO C. GUARÇONI, Bolsista CBP&D/Café; MARIA AMELIA GAVA FERRAO, SAPC; AYMBIRE FRANCISCO A DA FONSECA, SAPC; INCAPER; ROMÁRIO GAVA FERRÃO, INCAPER; INCAPER; Bolsista do CBP&D/Café; Degustador PRONOVA. |
Título: |
Qualidade do café conilon em função da secagem sob alta temperarura. |
Ano de publicação: |
2010 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO BRASILEIRO DE PESQUISA CAFEEIROAS, 36., 2010, Guarapari. Anais...Brasília, DF: Embrapa Café, 2010. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Café conilon. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/59248/1/Qualidade-do-cafe-conilon-em-funcao.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Café (CNPCa) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroenergia; Embrapa Meio-Norte. |
Data corrente: |
19/10/2023 |
Data da última atualização: |
25/10/2023 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 1 |
Autoria: |
RODRIGUES NETO, J. C.; SALGADO, F. F.; BRAGA, I. DE O.; SILVA, T. L. C. DA; SILVA, V. N. B.; LEAO, A. P.; RIBEIRO, J. A. de A.; ABDELNUR, P. V.; VALADARES, L. F.; SOUSA, C. A. F. de; SOUZA JUNIOR, M. T. |
Afiliação: |
JORGE CANDIDO RODRIGUES NETO, EMBRAPA AGROENERGIA; FERNANDA FERREIRA SALGADO, UNIVERSIDADE DE LAVRAS; ITALO DE OLIVEIRA BRAGA, UNIVERSIDADE DE LAVRAS; THALLITON LUIZ CARVALHO DA SILVA, UNIVERSIDADE DE LAVRAS; VIVIANNY NAYSE BELO SILVA, UNIVERSIDADE DE LAVRAS; ANDRE PEREIRA LEAO, CNPAE; JOSE ANTONIO DE AQUINO RIBEIRO, CNPAE; PATRICIA VERARDI ABDELNUR, CNPAE; LEONARDO FONSECA VALADARES, CNPAE; CARLOS ANTONIO FERREIRA DE SOUSA, CPAMN; MANOEL TEIXEIRA SOUZA JUNIOR, CNPAE. |
Título: |
Osmoprotectants play a major role in the Portulaca oleracea resistance to high levels of salinity stress?insights from a metabolomics and proteomics integrated approach. |
Ano de publicação: |
2023 |
Fonte/Imprenta: |
Frontiers in Plant Science, v. 14, 1187803, 2023. |
DOI: |
10.3389/fpls.2023.1187803 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Purslane (Portulaca oleracea L.) is a non-conventional food plant used extensively in folk medicine and classified as a multipurpose plant species, serving as a source of features of direct importance to the agricultural and agriindustrial sectors. This species is considered a suitable model to study the mechanisms behind resistance to several abiotic stresses including salinity. The recently achieved technological developments in high-throughput biology opened a new window of opportunity to gain additional insights on purslane resistance to salinity stress?a complex, multigenic, and still not well-understood trait. Only a few reports on single-omics analysis (SOA) of purslane are available, and only one multi-omics integration (MOI) analysis exists so far integrating distinct omics platforms (transcriptomics and metabolomics) to characterize the response of purslane plants to salinity stress. |
Thesaurus NAL: |
Analytical methods; Chemometrics; Mass spectrometry; Proteomics; Salt tolerance. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1157370/1/Osmoprotectants-play.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroenergia (CNPAE) |
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